Köpevillkor

PRISER OCH BETALNING

Varje vara anges med pris inklusive moms. I varukorgen kan man se det totala priset för varorna, fraktkostnad tillkommer och räknas ut när du går till kassan.

ÅNGERRÄTT

Om du ångrar ditt köp har du 14 dagars ångerrätt. Kontakta alltid webbutiken för instruktioner om du vill returnera något. Varan ska returneras till oss oanvänd i lika gott skick som när du fick den. Du står själv för returfrakten och eventuella transportskador under returen. Ofullständigt frankerade paket och paket skickade mot postförskott löser vi inte ut. Flera typer av varor är undantagna från att returneras. Övriga varor som mat, blommor, tidningar eller tidskrifter kan inte returneras. Vi accepterar inte heller produkter som är intima eller sanitära varor, Vissa hälso- och hygienartiklar.

Återbetalningar 

När din retur har mottagits och inspekterats skickar vi ett e-postmeddelande till dig för att meddela att vi har tagit emot din returnerade vara. Vi kommer också att meddela dig om godkännande eller avslag på din återbetalning.

Om du blir godkänd kommer din återbetalning att behandlas och en kredit kommer automatiskt att tillämpas på ditt kreditkort eller din ursprungliga betalningsmetod, inom ett visst antal dagar.

Frakt 

Frakt är en fast avgift på 119kr, fraktfritt om man handlar för 1000sek eller mer. För skrymmande varor finns det en extra frakt som räknas ut på vikten på varan.

Behövs hjälp

Kontakta oss: